Our Blog

Oh! Kamera!









Gambar sekadar hiasan

Kamera gua sudah kembali pulih dari penyakit misteri! Ini hasil terus dari kamera gua. Langsung tak edit. Watermark pun gua tak letak. Amacam? Ada rasa macam nak wat wallpaper tak? Heh! Berbakat juga gua malam ni!

11 comments:

nuyuljana said...

Allahu Akbar! nice pic.. aku org pertama nk amik bt wallpaper dowh..
:))

conteng-conteng said...

santek..
ermm..
tp asal cam senget..
ape yang senget eh?
awak ke camera?
ntah..
tp..
santek gle ar bagi org yang x berbakat cam awak ni..
saye tepuk tangan jgk la..
yey..[sambil tepuk tangan]

Royal Butter said...

nuyul: terima kasih!

conteng2: terima kasih! tak pasti apa yg senget. horizontal line dia yg senget kot. tp kalo tgk kat tiang lampu tu nmpk straight jer..susah nak ambk nie. risiko tggi. so, ini jer yg terbaik boleh dpt..haih!

Mee Chee said...

mmg cantik...amik gmbr cantik kalau kamera x ok pun nmpk cantik (tu nada dengki..bace dlm nada dengki ok..) hahahaha ;p

Anonymous said...

tang posture tu meng xok...
tapi tang focus picha ok what...focus pada mesjid..not centrelize... kire suasana tu dah wat mesjid tu look like d hightlight-kan...dengan bantuan limpahan caha lampu...n dark of nite...even not use special tool har...

Royal Butter said...

any: wow! komen anda sgt memberangsangkan..harap dapat blajar dr anda. =)

Anonymous said...

kalau ada ambil gambar lagi boleh postkan kat blog... boleh sama2 kita belajar... tapi sy tak delah expert...

Royal Butter said...

insyaAllah.

Daniera said...

Cantik la gambar nih.. ko amik gambar ni dari bukit mana nih? best gak lau aku jadikan tempat untuk melayan perasaan sensorang nih...

p/s: selalu lepak tasik jer sensorang, tempat ko amik picture nih mcm bagus jer u meneangkan fikiran

Daniera said...

Cantik la gambar nih.. ko amik gambar ni dari bukit mana nih? best gak lau aku jadikan tempat untuk melayan perasaan sensorang nih...

p/s: selalu lepak tasik jer sensorang, tempat ko amik picture nih mcm bagus jer u menenangkan fikiran

Jarri said...

1000D sudah mari

Royal Mentega Designed by Templateism | MyBloggerLab Copyright © 2014

Theme images by richcano. Powered by Blogger.